Zarko Basic/PIXSELL

U utrku za predsjednika HDZ-a ide i Miro Kovač – nagovara ga Karamarko?

Autor: I.G.

Proteklih se dana u HDZ-u čulo da se skupljaju bjanko potpisi, bez imena kandidata, pa se pretpostavlja da je to bilo za Miru Kovača.

U HDZ-u se danas intenzivno šuškalo da bi se u utrku za predsjednika HDZ-a mogao uključiti Miro Kovač, tehnički ministar vanjskih poslova, doznaje Večernji list.
Miro Kovač proteklih je dana najavljivao da će se do kraja ovog tjedna (što je trebalo biti danas) izjasniti ide li u kandidaturu ili ne. Danas ipak ništa nije komentirao. U HDZ-u se u kuloarima moglo čuti, navodi taj list, da Kovača na kandidaturu nagovara Tomislav Karamarko, bivši šef HDZ-a koji je nedavno zbog neuspjelog preslaganja saborske većine podnio ostavku na mjesto predsjednika.

Osim toga, proteklih se dana u HDZ-u čulo da se skupljaju bjanko potpisi, bez imena kandidata, pa se pretpostavlja da je to bilo za Miru Kovača.

Kovač, navode,  nema što izgubiti jer da za njega nema mjesta u konstelaciji snaga s Plenkovićem jer navodno nisu u dobrim odnosima.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.