Ilustracija/Dubravka Petric/PIXSELL

U prevrtanju automobila poginuo 24-godišnji Križevčanin

Autor: Hina

Još nije jasno tko je upravljao vozilom

U prevrtanju automobila u petak navečer u Križevcima smrtno je stradao 24-godišnjak, a 34-godišnjak je teško ozlijeđen, izvijestila je u subotu policija koja još istražuje tko je u vrijeme nesreće upravljao vozilom.

Policija je izvijestila da je u petak oko 20.35 sati u Zagarskoj ulici Križevcima „za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom VW polo križevačke registracije u smjeru Ulice Pušća.

„Uslijed neprilagođene brzine te stanju i osobinama ceste u blagom desnom zavoju vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg kotača, koji je udario u propisno parkirani osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24-godišnjak, dok je drugi 34-godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom”, navodi policija.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.