Borna Filic/PIXSELL

U PODMETNUTOM POŽARU IZGORIO AUTO KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA: ‘U politici i poslu nisam se nikome zamjerio’

Autor: Iva Međugorac

Golubić kaže da se ne boji, ali i da mu nije jasno radi čega bi se to baš njemu dogodilo.

Scena ravna onoj iz najgore noćne more, potresla je Deana Golubića predsjednika HKDU-a i vlasnika zaštitarske tvrtke Lupus zaštita zbog podmetnutog požara na njegovom automobilu, kojega je vozio njegov kum. Podsjetimo, riječ je o nesreći koja se odvila u subotu oko 23 sata na zagrebačkoj Kajzerici, a zapaljeni Passat nepoznati je počinitelj polio lako zapaljivom tekućinom te se požar proširio na unutrašnjost automobila usred čega je vozilo dijelom izgorijelo, a nastala je i veća zasada neutvrđena šteta. Uz to, djelom je oštećeno i vozilo parkirano sa strane.

-Iskreno stvarno ne znam, nemam nikome kome bih se zamjerio toliko da mi auto digne u zrak tako da ne mogu uopće govoriti o političkim i poslovnim motivima. Nemam neprijatelja što se tiče politike i posla toliko da bi meni netko digao auto u zrak- kaže Golubić u razgovoru za naš portal te dodaje kako sam sa sobom još uvijek nije razriješio situaciju u svojoj glavi jer ne može vjerovati da mu se takvo što dogodilo, ali priznaje kako se ne boji. Ističe i kako je riječ o njegovom, a ne automobilu tvrtke te da je riječ o vozilu starom tri godine. Inače, Golubić je šef HKDU-a, a prije toga kandidirao se za predsjednika Hrvatske, ne tako davne 2009. godine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.