Screenshot Facebook Nera Tuđman

Tuđmanova unuka otišla iz HDZ-a! Pretpostavlja se i RAZLOG!

Autor: dnevno.hr

Nera Tuđman, unuka pokojnog predsjednika Tuđmana i kći Stjepana Tuđmana, prije tri dana vratila je člansku iskaznicu HDZ-a zbog neslaganja s politikom vodstva stranke, piše Večernji List te navodi kako je odlazak objavila na svom Instagram profilu. Matična organizacija Tuđmanove unuke bio je zagrebački HDZ, pa joj je Gradski odbor HDZ-a Zagreba na njezin zahtjev i dao ispisnicu iz članstva.

Pretpostavlja se kako je razlog njezina odlaska iz HDZ-a bila odluka Andreja Plenkovića, a potom i Predsjedništva HDZ-a, o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Protiv Konvencije, naime, izjasnio se i njezin otac Stjepan Tuđman u pismu nekad istaknutih HDZ-ovaca vodstvu stranke, a kao saborski zastupnik HDZ-a protiv ratifikacije se izjasnio i Miroslav Tuđman, piše Večernji List.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.