Davor Javorovic/PIXSELL

TRAGEDIJA U ČEPINU: Preminuo je i treći radnik

Autor: Hina

Tri ozlijeđene osobe su odvezene u KBC Osijek, od kojih je jedan predvečer umro

Umro je i treći radnik stradao u utorak u nesreći tijekom čišćenja kanalizacije u Čepinu kod Osijeka, potvrdio je za Hinu zamjenik ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBCO) Vlatko Kopić koji je rekao da su se liječnici od dolaska ozlijeđenoga borili za njegov život, ali nažalost nisu uspjeli.

Kako je rekao Kopić, učinjeno je sve što se moglo, ali nažalost stradali radnik je umro. Na pitanje li je riječ o djelatniku čepinske komunalne tvrtke Urednost ili osječkog Vodovoda, jer su radili timovi iz tih dviju tvrtki, Kopić je rekao da se radi o radniku osječkog Vodovoda.

U utorak oko 11 sati u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke u Čepinu tijekom radova na kanalizaciji dogodila se nesreća u kojoj su poginula dvojica radnika- jedan iz osječke tvrtke Vodovod i  drugi iz čepinske komunalne tvrtke Urednost.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.