Goran Stanzl/PIXSELL

Todorićeve radnice u strahu! ‘Roba sve slabije dolazi’; kupci primijetili da nema K-Plus proizvoda!

Autor: Dnevno.hr

Navodno se ne nabavlja nova roba već se prazne skladišta

Urušavanje Todorićeva carstva vijest je broj jedan u zemlji, jer kad se ljulja todorićevo carstvo ljulja nam se cijela država. Iako smo mogli pročitati da Vlada nije voljna pomoći u spašavanju Agrokora sve dok je u privatnom, odnosno Todorićevom vlasništvu, sve su glasniji oni koji smatraju da je pomoć države Todoriću potrebna bez obzira, jer  time će pomoći hrvatskom narodu – onima koje on zapošljava, a njih je mnogo.

Ova kompanija izravno zapošljava 35 tisuća ljudi, ali kad se u računicu uzmu i brojni dobavljači brojka onih koji ovise o Agrokoru raste za još 100 tisuća. U Sloveniji je na Agrokor vezano čak 70 tisuća radnih mjesta. Bez posljedica ne bi prošle ni BiH i Srbija. U Bosni i Hercegovini Agrokor zapošljava 5 tisuća ljudi, a preuzeo je i proizvodnju bezalkoholnih pića. U Srbiji za Todorića radi 6 tisuća ljudi, a da ni tamo stanje već neko vrijeme nije dobro pokazuju sve češće informacije koje govore da se s plaćanjima kasni i do 200 dana, a da se plaća u bonovima’, javlja N1.

Iako je utjecaj Agrokora najveći u trgovini, poljoprivredi i proizvodnji njegovo posrtanje osjetilo bi se i u nizu drugih djelatnosti kakve jer on pokriva razne usluge, IT sektor…

U Konzumu radnice u strahu, kupci se žale da nema proizvoda

Sve su glasniji prigovori kupaca kako u Konzumu ima praznih polica, pogotovo onih namijenjenih za K Plus proizvode. A kako Index piše, radnice Konzuma kazuje kako im novi proizvodi sve slabije stižu te da se prodaje roba iz skladišta.

“Cigarete uopće više ne dobivamo. A ovo što imamo također je iz zaliha. Što će dalje biti, ne znamo. Samo znam da ne smijemo ništa pričati”, kazala je navodno jedna blagajnica za Index.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.