Ivicatodoric.hr

Todorić: ‘Vlada želi sakriti istinu o Agrokoru! Ukidanje povjerenstva sumrak je pravne države!’

Autor: Hina

Optužio je vladu za suspenziju svih demokratskih standarda i europskih vrijednosti

“Gazda” se ni danas nije suzdržao od pisanja bloga. Ovaj put optužio je premijera Andreja Plenkovića da želi sakriti istinu o Agrokoru.

Tekst prenosimo u cijelosti:

“Ukidanje Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor najzorniji je dokaz kako Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru. No, kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere. Zato i silna želja da se kriminal sakrije samo prokazuje sve koji su u njemu ogrezli. Samo Saborsko istražno povjerenstvo, bez ulaska u detalje i dijelove istrage, jer to s njima nema niti veze, moglo je u najkraćem roku razotkriti zastrašujuća djelovanja Plenkovićeve Vlade koja nadgleda i podupire Ramljakove kriminalne aktivnosti i javnosti pokazati svu veličinu pljačke privatne imovine koja se mjeri milijardama. Današnje odluke o ukidanju povjerenstva koje je donijela vladajuća većina sumrak su pravne države i suspenzija svih demokratskih standarda i europskih vrijednosti.”

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.