Dusko Jaramaz/PIXSELL

THOMPSONOV MENADŽMENT ISMIJAO LIJEVE MEDIJE: ‘Ma nitko nam nije ukinuo Facebook stranicu, vaše vrijeme nije došlo!’

Autor: T. P.

Thomsponom menadžment odgovorio je na prozivke nekih (lijevih) medija!

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o prekršajnoj prijavi koja je Thompsona dočekala u bakstageu nakon koncerta u Kninu, pjevačeva je Facebook stranica bila privremeno nedostupna. Razlog tomu ipak nije pokušaj ušutkivanja od strane onih koji Thompsonu ne žele dobro, već reakcija njegova menadžmenta. Više o svemu pojasnili su sami, a njihove riječi prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji, zbog inzistiranja zaposlenika Facebooka, a na intervenciju nekog resora iz Vlade RH (nismo uspjeli saznati kojeg, ali zasigurno onog koji voli raditi subotom) da uklonimo službeni državni dokument, (obavijest o prekršaju), dok se nismo konzultirali s menadžmentom, stranica je bila zaključana. Budući da Thompson nije preuzeo niti potpisao tu obavijest, nego je ona ostala na stolu u backstageu, sam Thompson se ne može smatrati vlasnikom tog dokumenta pa je trebalo napraviti kako je Facebook naložio.

Međutim, mi kao urednici Thompsonovih stranica dužni smo odgovoriti pojedinim medijima na pokušaju čerečenja, iznošenja neistina i uglavnom iživljavanja jer, eto, misle “došlo je naše vrijeme”, neće više smjeti pjevati pjesmu „Bojna Čavoglave“, „Anica kninska kraljica“… Kako vidimo, nedavno su napadali pjesmu „Lijepa li si“. Proglašavaju Thompsona ustašom, a pozdrav „ZA DOM SPREMNI“ ustaškim pozdravom. Pišu raznim institucijama u inozemstvu kako je Thompson fašist i kako su njegovi koncerti visoko rizični iako su njegovi koncerti jedni od najposjećenijih na kojima nikad nema incidenata.

Ne, gospodo, vaše vrijeme u tom smislu nije došlo, a neće nikada ni doći ma koliko god se vi trudili.

Thompson, i da želi, nikako ne može biti ustaša ni fašist jer Thompson je dragovoljac Domovinskog rata, pobjednik, sudionik u vraćanju hrvatskog teritorija koje su okupirali srpsko-četnički koljači, a koji danas cvile po medijima. U početku je bio pripadnik HOS-a koji i dan danas na svojim obilježjima koristi pozdrav „ZA DOM SPREMNI“.

Da, nama je jasna vaša politika… Thompson je idealan za vaše naume kao i HOS koji je u Domovinskom ratu koristio taj pozdrav, a koji se koristio u raznim vremenima hrvatske povijesti. Jasno nam je da kroz pritisak medija pokušavate malo po malo zabraniti proslave naših pobjeda iz Domovinskog rata, jasno nam je da je vaš sluganski konačni cilj proglašenje Domovinskog rata – zločinačkim.

Ne, gospodo, koliko god vam trenutna politika godila, VAŠE VRIJEME U TOM SMISLU NIKADA NEĆE DOĆI.
Imamo našu Hrvatsku, krvlju natopljenu, ali slobodnu i demokratsku. Imamo naše pobjede i pozdrave koje vi ako ne želite i ne morate slaviti.
Mi ćemo ih i dalje slaviti, podsjećati se naših veličanstvenih i pravednih pobjeda kao i naših poginulih branitelja, poginulih u oslobađanju trećine okupirane Hrvatske od srpsko-četničkog agresora i njihovih sluga.




I na kraju jedna poruka tzv. medijima: ma nitko nam nije ukinuo Facebook stranicu, samo se malo šalimo s Vama, mislimo da je red zbog Vaših čitatelja da sami sebe demantirate.”

>>> ZA THOMPSONA SPREMNI? Peticiju podrške potpišite ovdje i – dijelite!




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.