Patrik Macek/PIXSELL

TEPEŠ PROZVAO PUSIĆ, PUPOVCA, DOCUMENTU: ‘Živo me zanima i reakcija onih koji bi zbog slova ‘U’ sazivali izvanredne konferencije’

Autor: T. P.

Organizatori nisu uopće reagirali na provokaciju koja se našla na futsal utakmici Hrvatske i Rusije u Beogradu.

Potpredsjednik Sabora i predsjednik HSP AS-a Ivan Tepeš na svojem se Facebook profilu osvrnuo na transparent četničkog vojvode Momčila Đujića koji se pojavio na tribinama tijekom utakmice u futsalu između Hrvatske i Rusije na Euru u Beogradu.

“Zanima me hoće li o ovome imati svoj komentar i osudu Milorad Pupovac i njegove ‘Novosti’, koji inače vole reagirati na političke poruke na sportskim događajima… Ili ćemo opet svjedočiti DVOSTRUKIM MJERILIMA jer ovo sigurno neće okarakterizirati kao fašizaciju Srbije, a gledatelje filofašistima i filonacistima..živo me zanima i reakcija Zorana Pusića, Documente, SDP-a, HNS-a, Saveza antifašističkih boraca i svih onih koji bi u slučaju slova ‘U’ sazivali izvanredne konferencije za medije i maltretirali Hrvatski narod kojekakvim lovom na vještice i fašiste”, istaknuo je Tepeš na Facebooku.

>>> NIJE MOGLO BEZ PROVOKACIJE U BEOGRADU: Hrvate dočekao Momčilo Đujić, četnički zločinac (FOTO)

tepeš

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.