Luka Stanzl/PIXSELL

Tepeš o odlasku u EP: ‘Zakon je takav, to je to’

Autor: dnevno.hr

Na upit novinara da komentira navode Ruže Tomašić, koja je spominjala ugovore koji priječe njegov odlazak u Europski parlament, dok je ona tamo zastupnica, Tepeš je rekao: "Neka ih pokaže. Ja ne znam za takve sporazume."

Ivan Tepeš u petak je za N1 komentirao činjenicu  da će sa samo 774 preferencijalna glasa postati zastupnik u Europskom parlamentu.

“Zakon je takav. Idemo na razgovor s gospodinom Plenkovićem. To je to”, rekao je Tepeš.

Komentirajući činjenicu da će u Europskom parlamentu postati zastupnik sa samo 774 preferencijalna glasa, koja je dobio na prethodnim izborima, Tepeš je ponovio da je zakon jasan u tom smjeru. “Tako da je to ono što je relevantno”, zaključio je Tepeš.

Na upit novinara da komentira navode Ruže Tomašić, koja je spominjala ugovore koji priječe njegov odlazak u Europski parlament, dok je ona tamo zastupnica, Tepeš je rekao: “Neka ih pokaže. Ja ne znam za takve sporazume.”

Nakon što je sastanak završio, Tepeš se kratko obratio novinarima. “Zasad smo samo dogovorili preliminarni razgovor. Kad bude nešto konkretnije, onda ćemo dati izjavu za javnost”, rekao je Tepeš, nakon razgovora u središnjici HDZ-a.

Autor: dnevno.hr