Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Tepeš na operaciji, Ćorić poručio: ‘Srb ima ružno prezime, ne razgovaramo’

Autor: A.P.

Nadodao je i da će morati na sastanak doći bez predsjednika stranke Ivana Tepeša koji je imao operaciju slijepog crijeva.

Nakon razgovora s predstavnicima Hrvatske demokratske zajednice u sjedištu HDZ-a glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić rekao je da su obavili završne razgovore i izrazio uvjerenje da će dogovor o koaliciji postići u subotu, kada će izaći s konkretnim rezultatima.

“Danas smo obavili završne razgovore. Uvjereni smo da ćemo dogovor postići već u subotu i izaći s konkretnim rezultatima. U subotu je sastanak na najvišoj razini”, poručio je.

Nadodao je i da će morati na sastanak doći bez predsjednika stranke Ivana Tepeša koji je imao operaciju slijepog crijeva.

Ćorić je istaknuo da HSP AS  nikoga nije ucjenjivala ili s nekim trgovala, već su željeli garanciju, koju su i dobili, da se zaustavi povratak na vlast “neokomunista Zorana Milanovića”, te nadodao da su ga u HDZ-u uvjerili da imaju volje i snage kao “lokomotiva” unutar Domoljubne koalicije i šire povesti ih u novu izbornu pobjedu.

Upitan razgovara li s Antom Đapićem oko okupljanja desnice, Ćorić je  potvrdio da vode razgovore s njim, ali i s drugim strankama. No, istaknuo je, njihov primarni cilj je dogovor s HDZ-om.

Osim toga, Ćorić je kazao i da mu je teško govoriti o HSP-u Daniela Srba jer on nema političku težinu. Rekao je da sa Srbom ne razgovara, “ne zato što ima ružno prezime, nego zato što nema političku težinu”.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI