Patrik Macek/PIXSELL

Tehnički problemi u Saboru: Ni zadnji dan prije stanke ne može proći bez zastoja

Autor: dnevno.hr

Danas je zadnji radni dan Sabora prije zimske stanke. Zastupnici su odmah trebali glasati, ali prije nego što je ijedan klub uspio zatražiti stanku, predsjednik Sabora Gordan Jandroković obavijestio je zastupnike da je sustav elektronskog glasovanja u kvaru.

“Napravit ćemo pauzu prema procjeni stručnih službi, otprilike će trebati 45 minuta da se sustav resetira i popravi tako da vas molim da se prvo jave oni koji su zainteresirani za stanku, a nakon toga ćemo napraviti pauzu i onda će glasovanje procjenjujem negdje biti oko pola 11”, rekao je Jandroković.

Nakon stanke, Jandroković je izvijestio kako će zastupnici nakon što klubovi iznesu svoje stavove, ponovno na kraću stanku jer još nije osposobljen elektronski sustav glasovanja, pa je ponovno odgodio glasovanje, ovaj puta na 11 sati.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.