Marko Mrkonjic/PIXSELL

TAKSIST KOJI JE OŠAMARIO ŽENU TVRDI: ‘Bio sam uvjeren da se radi o muškarcu’

Autor: M.M.

Iskreno sam se ispričao i pokajao. Bilo mi je jako teško, pitao sam je kako je, što radi... Stvarno mi je krivo", ispričao je taksist.

Taksist koji je ošamario ženu nakon što se u nedjelju ubacila ispred njega na blagajnu u Lidlu u srijedu je otkrio i svoju verziju priče te kazao da je gospođu ošamario jer je – bio uvjeren da se radi o muškarcu, piše Šibenik.in.

“Na blagajni je bila žena koja je uredno ispred mene čekala red. U tom trenutku došla je druga žena, za koju sam bio uvjeren da je muškarac i stala iza nje, a ispred mene. Stavila je onu klatnicu kako bi odvojeno platila račun. U tom trenutku sam se iznervirao i rekao joj da ne može tako da bi se ona okrenula i rekla da će me opaliti novčanikom. Instinktivno sam reagirao i zalijepio joj trisku, misleći da je muškarac”, rekao je.

Mislio je, kaže, da ga neki mulac provocira i nije se mogao smiriti. Kad mu je udarena žena rekla kako se zove, odmah se sjetio da ju pozna jer je godinama radila u Grcića.

“Izašle su vani s kase, a ja sam odmah produžio za njima. Iskreno sam se ispričao i pokajao. Bilo mi je jako teško, pitao sam je kako je, što radi… Stvarno mi je krivo”, ispričao je taksist.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.