Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

SVASTIKA NA POLJUDU: Evo što poručuju iz tvrtke Pit Bull Security!

Autor: dnevno.hr

''Dakle, apsolutna je neistina da su tvrtka „Pit Bull Security“ niti bilo koji naši djelatnici na bilo koji način prije, za vrijeme ili poslije utakmice protiv Italije bili angažirani na bilo kakvim poslovima u svezi navedene utakmice niti od strane HNK „Hajduk“ niti od strane HNS- a'', navodi se.

dnevno.hr je u ponedjeljak 04.07.2016. u 10.13 sati prenio vijest Udruge „Istinom protiv laži“ (UDRUGA ISTINOM PROTIV LAŽI: BRBIĆ, PAVASOVIĆ, OSTOJIĆ I MILANOVIĆ DOGOVORILI ‘SVASTIKU’!)  u kojem se navodi  kako je zaštitarska tvrtka Pit Bull za vrijeme utakmice Hrvatske i Italije bila angažirana od strane HNS-a, te HNK Hajduk.

Demantij tvrtke Pit Bull Security koji donosimo u cijelosti potpisuje direktor navedene firme Marko Žaja.

”Radi se o tekstu koji je navedena udruga objavila u subotu 02.07.2016. na svojoj FB stranici pod naslovom „Brbić, Pavasović, Ostojić i Milanović dogovorili svastiku“. Ne želeći ulaziti u dijelove teksta koji se ne tiču naše zaštitarske tvrtke „Pit Bull security“ niti suditi njihovu vjerodstojnost, moramo Vam ukazati na apsolutne neistine koje su objavljene u navedenom tekstu a direktno se tiču naše tvrtke. Naime u tekstu se navodi slijedeće:

„HNS je imao potpunu kontrolu svih događanja na stadionu, no noć prije utakmice sa Italijom hajdukovo rukovodstvo je došlo kod zaštitara zaštitarske tvrtke ‘Protektor’ koji već 18 godina imaju Ugovor sa Hajdukom i reklo im da su večeras slobodni, a da će ih zamijeniti momci Pit Bulla.“

Pa nakon toga još i ovo:

„Nikada nije otkriveno tko je Šimuniću poturio mikrofon, a ne bi se otkrila ni ‘svastika’ da slučajno naš novinar nije bio u društvu ljudi koji znaju da su tu noć čuvare ‘Protektora’ zamijenili Pit Bullovi momci.“

Dakle, apsolutna je neistina da su tvrtka „Pit Bull Security“ niti bilo koji naši djelatnici na bilo koji način prije, za vrijeme ili poslije utakmice protiv Italije bili angažirani na bilo kakvim poslovima u svezi navedene utakmice niti od strane HNK „Hajduk“ niti od strane HNS- a.

Nadalje, apsolutna je neistina da je našu tvrtku niti bilo kojeg našeg djelatnika bilo tko uopće i zvao da bi radili na poslovima osiguranja navedene utakmice.

Istina je da naša tvrtka, kao i tvrtka „Protektor“, već dugi niz godina osigurava utakmice HNK „Hajduk“ dok tvrtka „Protektor“ osigurava i sami stadion. Niti nas a niti tvrtku „Protektor“ nitko nije kontaktirao u svezi možebitnih savjeta ili samog osiguranja utakmice ili stadiona niti prije niti za vrijeme utakmice tijekom koje se „ukazao“ kukasti križ. Tvrtku „Protektor“ na poslovima osiguravanja stadiona, po nalogu HNS- a nekoliko dana prije utakmice zamijenila je tvrtka koju je angažirao upravo savez, a ista tvrtka osiguravala je i samu utakmicu.

I ovim putem bezuvjetno osuđujemo ovaj suludi čin koji je narušio ugled naše Domovine u cijelom svijetu i apeliramo na nadležne institucije da napokon otkriju počinitelje.

S obzirom da bi ove neistine mogle narušiti ugled naše tvrtke molimo Vas da objavite ovaj demant u cijelosti, unaprijed zahvaljujemo, s poštovanjem,

za Pit Bull Security, direktor:

Marko Žaja”

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI