Patrik Macek/PIXSELL

Svađa u Saboru, Maras odbijao sjesti

Autor: dnevno.hr

Ponovno je bilo burno u Hrvatskom saboru, gdje se raspravlja o konačnom prijedlogu Zakona o sustavu domovinske sigurnosti.

SDP-ov zastupnik Gordan Maras ponovno je govorio o ulozi Zdravka Marića u vezi Agrokora, a naglasio je kako je presedan činjenica da jedan ministar najavljuje tužbu protiv saborskog zastupnika, što je prije i objavio na svom Facebook profilu.

Maras je zatim rekao kako Ante Ramljak, povjerenik za Agrokor, nekim medijima isplaćuje stara potraživanja, a drugi čekaju, pa se zapitao zašto si uzima to pravo.

“Na taj način kupuje medije kako bi Vlada mogla na taj način kontrolirati što se objavljuje u medijima. Neka taj podatak otkriju danas. Agrokor se ponaša kao što se ponašao i prije, samo što danas njime upravljaju Martina Dalić i Andrej Plenković”, izjavio je Maras.

Nakon toga se Maras sukobio s Furiom Radinom, koji zasjeda sjednicom. Naime, ministar obrane Damir Krstičević ga je prozvao da nije služio vojni rok, a Maras mu je htio odgovoriti, što mu Radin nije dozvolio jer bi to značilo povredu Poslovnika, koji tvrdi kako ne može odgovoriti na izlaganje ministra.

Zbog toga je Maras odbijao sjesti neko vrijeme, ali je na kraju popustio. Nakon toga je Arsen Bauk zatražio stanku, kako bi se smirile strasti.

Nakon stanke sam Arsen Bauk je rekao da je Krstičević iznosio krive činjenice kada je rekao da Maras nije služio vojni rok i da ne voli Hrvatsku vojsku. “Maras je vojsku služio na Črnomercu i u Muzilu u Puli”, rekao je Bauk.




Maras odgovorio Mariću: ‘Nećete me zaplašiti tužbama!’

 




 

 

 

 

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.