Hrvoje Jelavic/PIXSELL

SVAĐA NA FACEBOOKU: SDP-ovac objavio status, odgovorio mu Mostovac, Petrina udario po Mostovcu, Mostovac po Petrini

Autor: Dnevno.hr

Čemu ovo, zar se SDP unaprijed sprema za oporbu!? - upitao je Ledenko na što mu je Vidović odgovorio da on dobro zna kako idu pripreme za oporbu.

SDP-ovac Franko Vidović na Facebooku je objavio da se osjeća zbunjeno objašnjavajući da mu nije jasno kako će Most financirati kampanju.

“Petrov je rekao da će Most financirati kampanju iz sredstava koje su dobili tijekom funkciniranja Vlade, odnosno iz državnog proračuna. Kampanja će početi u utorak prilikom predstavljanja u Osijeku, a sljedeći dan će se krenuti s četiri različita smjera u RH.

A Odluku o financiranju političkih stranaka u 2016., koliko znam, Sabor nije donio!

Je li moguće da Petrov govori neistine i da je loše informiran?

A to onda povlači pitanje odakle novac za kampanju, tko su tajanstveni financijeri MOSTa? Njihov premijer je pokušao dovesti Monsanto u Slavoniju, ima li to veze s financiranjem MOST-a?”, napisao je Vidović.

Uslijedili su komentari  Ivice Ledenka, pa Stipe Petrine.

Ivica Ledenko, član nezavisne liste Loza, koji se nalazi na 3. mjestu IX. izborne jedinice Mosta, odgovorio je:

“Čemu ovo, zar se SDP unaprijed sprema za oporbu!?”, upitao je Ledenko na što mu je Vidović odgovorio da on dobro zna kako idu pripreme za oporbu.

Potom se u raspravu uključio i Stipe Petrina i poprilično oštro poručio Ledenku da zašuti.

“Aj Ledenko ušuti, ti si tek jedan sebičan prevarant i sve što činiš, činiš za vlastitu guzicu. Aj objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što za to dao za uzvrat”, napisao je Petrina.

Uzvratio je Ledenko.

“Režiš Petrina kao bjesni pas to je tvoj stil zato si sam bez ikoga … Nisi izdržao sve si izdao i prevario i sad te nitko neće ni Bandić ni Živi zid a sve si molio”, uzvratio mu je Ledenko i dodao: “Jaka stvar UV najbolje da smo HDZ u to prepustili …što je to u usporedbi sa tvojim paktom sa Kerekešom ,nije to daleko od Sanader / Hernadi….mali veliki izdajnik za mene nema razlike. Možemo i dublje ali nema razlike ovim si za mene gotov a ti reži ili kako ti kažeš bleji dalje . Ja sam za razliku od tebe slobodan čovjek nemam milijune da trošim na svoj ego u kampanji ali obraz ne dam . Odakle pare volonteru?”.

Cijeli razgovor (ako to možemo nazvati razgovorom) pročitajte ovdje.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.