Patrik Macek/PIXSELL

Šuica najavila: Stier je novi ministar vanjskih poslova RH

Autor: dnevno.hr

"Mogu potvrditi da kolega Stier i ja danas popodne podnosimo ostavku na mjesta zastupnika u Europskom parlamentu", rekao je Plenković

Davor Ivo Stier, najvjerojatnije će postat će novi ministar vanjskih poslova u vladi Andreja Plenkovića. Objavila je to Lada Jurica, koja je zadužena za internet i nove medije Europskih pučana.

Jurica je objavila da je ovu informaciju u Bruxellesu prva objavila HDZ-ova europarlamentarka Dubravka Šuica.

“Dubravka Šuica je upravo u Bruxellesu najavila Davora Stiera kao novog ministra MVEP-a. Sve čestitke Davoru!”, napisala je na Twitteru.

Vijest da će Stier postati novi ministar vanjskih poslova nakon što je mandatar za sastav nove hrvatske vlade Andrej Plenković rekao je u srijedu u Bruxellesu da on i Davor Ivo Stier podnose ostavku na mjesto zastupnika u Europskom parlamentu, dok Ivana Maletić i dalje ostaje zastupnicom.

“Mogu potvrditi da kolega Stier i ja danas popodne podnosimo ostavku na mjesta zastupnika u Europskom parlamentu”, rekao je Plenković novinarima.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.