Goran Kovacic/PIXSELL

STUDENT PROZVAO KOLEGICU PREDSJEDNICU: ‘Gdje su naše iksice? Već treći tjedan jedem gra i maune koje si sam skuvam’

Autor: T. P.

"Osvjetlajte si obraz i učinite prvi korak u vjerodostojnoj borbi za svoju mladost (koja seli u Irsku)", pozvao je ovaj mladić na djelovanje novu Vladu, ali i samu predsjednicu.

Jedan se student zagrebačkog sveučilišta na Facebook stranici Vlade požalio na to da studenti diplomskog studija još uvijek nisu dobili iksice. Njegov komentar, u kojem se dotaknuo i kolegice studentice, ujedno predsjednice RH, Grabar Kitarović, prenosimo u cijelosti:

“Draga naša nova Vlado. Pošto vidim da ste se lijepo i udobno smjestili, bio bi red da učinite prvi korak u borbi za svoje studente.
Naime, kao studenti diplomskog studija još uvijek smo bez iksica. U prijevodu to znači da kao redovni studenti nemamo svoju glavnu studentsku ispravu kojom ostvarujemo prava na prehranu.
Već treći tjedan ja jedem gra i maune koje si sam skuvam. Onu sarmu iz dubokog odmrzavam već treći put. Kobasice više ne vise, a kolegama je muka od mojeg žicanja iksice.

Stoga vas pozivam, kao i predsjednicu (kolegicu i studenticu) da ubrzate proces izrade iksice, jer ovo više nije humano.

Isto tako pozivam vas kod sebe na grah kad nam riješite ovaj problem.

Osvjetlajte si obraz i učinite prvi korak u vjerodostojnoj borbi za svoju mladost (koja seli u Irsku)”

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.