Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjic/PIXSELL

STRAVIČNA PRIČA IZ LIDLA: Muškarac izgubio živce i ošamario gospođu ‘jer se progurala preko reda’

Autor: dnevno.hr

Taksist se gospođi obratio povišenim tonom i upitao: 'Kud si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!", a nakon toga ju je ošamario toliko da je žena pala na pod.

Šibenčanku sitne građe u tridesetim godinama u ponedjeljak je u Lidlu ošamario jači muškarac od 120 kilograma jer se ubacila na blagajnu prije njega, piše Šibenikin. 

Čitateljica navedenog portala, čija je majka bila u društvu gospođe koja je ‘zaradila šamar’ kazala je da su žene  prepoznale nasilnog muškarca,  a riječ je, kažu, o šibenskom taksistu koji je nakon incidenta pobjegao.

“Dvije kolegice zaputile su se na posao u restoran u Zablaću, a na putu su stale u Lidl kako bi kupile kolač ‘mađaricu’ i još dvije stvari. Moja majka stajala je na kasi i bila je prva na redu, njezina kolegica vratila se po pakiranje kolača i ušla u red kako bi sva tri artikla bila na istom računu. U tom trenutku taksist joj se obratio povišenim tonom i upitao: ‘Kud si krenula?! Stani iza mene! Ja sam na redu!”, kazala  je čitateljica.

Žene su se okrenule da bi u tom trenutku muškarac ošamario 36-godišnjakinju. Obje žene su od siline udarca pale na pod. Ubrzo je stigla i policija koja je uredno zapisala prijavu, međutim savjetovali su ih da ne računaju na opciju tužbe jer bi se to godinama povlačilo na sudu i ne bi zapravo dalo rezultat.

“Moju majku incident je jako uznemirio, kao i udarenu ženu. Nakon ‘samo’ prekršajne prijave muškarcu, policajcima su rekle da se on tako sutra može vratiti i njih ubiti. Odgovorili su mu da tehnički može”, nastavlja šokirana čitateljica.

U šibenskoj policiji za šibenik.in potvrdili su  da je 51-godišnjak u Lidlu ošamario 36-godišnjakinju revoltiran njezinim ponašanjem. Nasilni muškarac je naposljetku zaradio prekršajnu prijavu.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI