Maja Santosi/PIXSELL

Strahovlada u virovitičkoj bolnici: Zbog komentara i lajkova na Facebooku ravnateljica traži pismena očitivanja radnika

Autor: Dnevno.hr

Priču je pokrenuo viši medicinski tehničar Ivan Mareković kojem je zasmetalo što su nova parkirna mjesta namijenjena samo visokorangiranim djelatnicima bolnice

Svi koji su na Facebooku imali nešto za reći o odluci o rasporedu korištenja parkirališta ispred Opće bolnice Virovitica, ili čak samo stisnuli lajk ispod objave te odluke, mogli bi se naći u ozbiljnim problemima s ravnateljicom Mirjanom Peček.

Priču je pokrenuo viši medicinski tehničar Ivan Mareković kojem je zasmetalo što su nova parkirna mjesta namijenjena samo visokorangiranim djelatnicima bolnice, dok sestre, tehničari i drugo osoblje moraju tražiti parking gdje stignu.

Kako javlja virovitica.net, Mareković je na svom Facebook profilu objavio sken odluke uz komentar “Još jedna u nizu sramota naše bolnice i parkirališta i čunjeva”. Otkako je to objavio, sedamdesetak prijatelja, mahom zaposlenika bolnice, lajkalo je njegov status, a neki su išli toliko daleko da su ga i – komentirali. Svi oni dobili su poziv ravnateljice, i to pravi službeni dokument s potpisom i pečatom, da se najkasnije do 27.travnja u 8 sati pisano očituju o navedenom događaju te razlozima komentiranja jer su “negativnim komentarima nanijeli štetu poslodavcu i ugledu ravnateljice OB Virovitica”.

virovitica.net
virovitica.net

Ravnateljica Mirjana Peček nije bila dostupna za komenatr.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.