Facebook

ŠTO VAM OVO GOVORI O SDP-u? Saborski zastupnik zaista je ovo podijelio na Facebooku!

Autor: dnevno.hr

Je li Đujić želio ispasti pametan, duhovit ili kakav, to samo on zna. Ispao je bezobrazan, neprimjeren te je omalovažio predsjednicu

Društvena mreža Facebook postala je platforma za izražavanje mišljenja, stavova, dojmova, raspoloženja koji ponekad, osobito kada su upućeni od osoba koje nam kroje državnu politiku, pa i sudbinu, ispadaju zaista neumjesni, što je možda i preblag epitet.

Večerašnje gostovanje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u HRT-ovoj emisiji “Iza zavjese” koju vodi Tihomir Dujmović prokomentirati je odlučio i SDP-ov zastupnik Saša Đujić, i to nakon što je javna televizija emitirala najavu emisije s isječkom predsjedničina objašnjavanja putovanja u SAD koje je u javnosti posljednjih dana podiglo veliku prašinu.

Đujićeva je objava u najmanju ruku bizarna:

“Gledam sad isječak iz Kolindinog gostovanja kod Dujmovića u Dnevniku HTV-a i mogu samo zaključiti, sram me je da mi je ovo Predsjednica!!!
A Jakovu poruka, IZDRŽI!!!”, napisao je Đujić u komentar slike.

Na slici koju je podijelio nalazi se predsjednica te natpis: “YES! Opet sam ispala glupa ko ku*ac!”

Je li ovakav komentar, pa makar i na privatnom Facebook profilu (ipak otvorenom za svu javnost) jednog saborskog zastupnika umjesan? Ne bismo rekli. Ono što je još strašnije – posramiti bi trebao mnoge – i stranku i društvo u kojem je ovakvo što normalno.

>>> Predsjednica kod Dujmovića ekskluzivno otkriva detalje o putu u SAD!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.