Boris Scitar PIXSELL

ŠTO SE DOGODILO? Predsjednica večeras nije došla u Sarajevo!

Autor: dnevno.hr

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije sletjela na Međunarodni aerodrom u Sarajevu u predviđenom terminu, javila je reporterka N1 televizije koja se nalazi na aerodromu.

Kako je za N1 potvrdila glasnogovornica Međunarodnog aerodroma u Sarajevu Sanja Bagarić, Grabar-Kitarović će u Sarajevo sletjeti sutra.

”Termin je promijenjen, zaista ne znam razlog, avion će sletjeti sutra u Sarajevo”, rekla je Bagarić za N1.

Još uvijek nije poznato zbog čega je došlo do promjene plana.

Tijekom dvodnevne posjete Sarajevu, Grabar Kitarović će najprije primiti trojica članova Predsjedništva BiH, a razgovarat će se o mnogim otvorenim pitanjima između dvije države.

”Glavna poruka s kojom predsjednica odlazi u BiH je da je riječ o prijateljskoj zemlji, a interes je Hrvatske da napreduje prema Europskoj uniji. Predsjednica dolazi čista srca, sa željom da BiH funkcionira kao država i da Hrvati imaju sva prava koja su im osigurana Daytonskim sporazumom. Sve druge interpretacije predsjedničinog puta u BiH ne stoje”, doznaje se s Pantovčaka.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.