Ivica Galovic/PIXSELL

ŠTO LI ĆE REĆI? Petrov uskoro otkriva Mostova jamstva za suradnju

Autor: A.P.

Čelnik Mosta je na pitanje o Milanovićevoj izjavi da je Plenkovićeva majka bila 'vojni lekar' rekao je da ne čita sve što izjavljuju Andrej Plenković i Zoran Milanović. Ali, Milanovićevu retoriku smatra huškačkom.

U nedjelju je Božo Petrov rekao kako će za četiri dana otkriti što su Mostova jamstva za suradnju s kojima će se političari morati složiti, ako žele s njima u neke dogovore ili koalicije, piše N1. Petrov je o izjavama Andreja Plenkovića da je HDZ otvoren, ali da neće pristati na ucjene rekao  da za njega nisu ucjene ako se traže reforme u sustavu koje su na korist svih onih koji su im dali povjerenje.

Čelnik Mosta je na pitanje o Milanovićevoj izjavi da je Plenkovićeva majka bila ‘vojni lekar’ rekao je da ne čita sve što izjavljuju Andrej Plenković i Zoran Milanović. Ali, Milanovićevu retoriku smatra huškačkom.

– Hrvatska treba imati jasan stav, treba se znati da svoje branitelje nećemo dati i da se neće dopustiti srpskoj politici da uvjetuje zakon o univerzalnoj jurisdikciji, ali to se može reći na lijep način, a ne na način huškačke retorike. Ona potiče i nestabilnost i nesigurnost i odrazit će se na gospodarstvo. Mi možemo biti ti koji će voditi umjerenu politiku, ali s jasnom zaštitom nacionalnih interesa – rekao je Petrov. On misli da između HDZ-a i SDP-a nema razlike i po njemu postoji mogućnost velike koalicije.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.