Borna Filic/PIXSELL

Što je (pjesnik) Milanović htio reći? Ako možete, pokušajte protumačiti

Autor: T. P.

Tko to širi strah?

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović na svojem je Facebook profilu istaknuo zanimljiv tijek misli. Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

 “Slušam ovih dana po Hrvatskoj kako mi ljudi, često žene kažu: Ja se ovoga bojim. Ne. Prvo, nije to ništa tako opasno. Drugo, upravo na to se računa da će se pristojni ljudi, dobro odgojeni ljudi, defanzivni ljudi, kada netko dva puta zagalami, kada se izgalami na zagrebačkim ulicama, kad odvrne tri plinske boce, da će se pristojna osoba povući i reći: ma što mi ovo treba, idem se ja maknuti, ovo je riskantno. E tu nastupaju odlučni, hrabri, energični i drski, ako treba. Ne neodgojeni, nego drski. Jer postoje u Hrvatskoj ljudi koji, nažalost, samo takav jezik razumiju”, stoji na Milanovićevu Facebook profilu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.