Goran Kovacic/PIXSELL

STIŽU REAKCIJE NA IZBORE: ‘Budimo iskreni, SDP neće voditi pregovore o sastavljanju vlade’

Autor: A.P.

''Pred nama su novi pregovori za sastav Vlade Republike Hrvatske. Onima koji će ih voditi, a treba biti iskren i na temelju rezultata reći da to vjerojatno nećemo biti mi, poručujem da je Hrvatska izgubila previše vremena i da si ne možemo dopustiti luksuz neozbiljnosti i predomišljanja kojem smo svjedočili prošle godine. Krenuli smo putem gospodarskog oporavka i rasta, idemo s time nastaviti'', poručio je.

O rezultatima izbora očitovao se danas putem službene Facebook stranice i SDP-ov Peđa Grbin. Njegovu objavu pročitajte u cijelosti:

“Iako je naša koalicija ostala prvi izbor građanki i građana naše izborne jedinice, kao i Pule, Rijeke, Umaga, Opatije i brojnih drugih mjesta, rezultat ovih izbora je daleko ispod naših očekivanja.

Zahvaljujem svima vama koji ste me proteklih tjedana podržavali i trpili više nego inače, zahvaljujem svima koji su podržali mene i moju političku opciju te čestitam svim sudionicama ovih izbora na njihovom rezultatu.

Pred nama su novi pregovori za sastav Vlade Republike Hrvatske. Onima koji će ih voditi, a treba biti iskren i na temelju rezultata reći da to vjerojatno nećemo biti mi, poručujem da je Hrvatska izgubila previše vremena i da si ne možemo dopustiti luksuz neozbiljnosti i predomišljanja kojem smo svjedočili prošle godine. Krenuli smo putem gospodarskog oporavka i rasta, idemo s time nastaviti.

Još jednom hvala svima na podršci, hvala na glasovima koje sam dobio, oni su mi obveza da nastavim raditi svoj posao bolje nego što sam činio do sada. Hvala!!!”, napisao je Grbin.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.