Nezavisna lista Stipe Petrine
Nezavisna lista Stipe Petrine

STIPE PETRINA OPLEO PO TEHNIČKOM PREMIJERU: Gdje bježi Orešković, čudnovati kljunaš politike?

Autor: dnevno.hr

''Idi Time, idi što prije. Na neku dobro plaćenu poziciju u farmaceutskoj industriji. Da ti je do Hrvatske i do promjena izašao bi na izbore i borio se protiv onih koji su navodno rušili tvoje reforme'', navodi.

Nezavisna lista Stipe Petrine uputila je javnosti priopćenje vezano za odustajanje Tihomira Oreškovića od hrvatske politike, uz prigodnu ilustraciju.

Prenosimo ga u cijelosti.

“Čudnovati kljunaš hrvatske politike, slučajni premijer Tim Orešković ne ide na ove izbore. Nakon samo tri sata uvjeravanja HDZ-a, preuzeo je funkciju, potom okrenuo leđa HDZ-u i slizao se s MOST-om.

Od navodnih reformi na koje je bio spreman vidjeli smo samo podilaženje krupnom kapitalu. Sada pak tvrdi da je za reforme bio spreman poginuti ali su ga u tome spriječili političari koji su mu pružali otpor, a i mudro je zaključio da još nema dovoljne kritične mase onih koja bi podržala njegove reformske ideje. Idi Time, idi što prije. Na neku dobro plaćenu poziciju u farmaceutskoj industriji. Da ti je do Hrvatske i do promjena izašao bi na izbore i borio se protiv onih koji su navodno rušili tvoje reforme.

Da sam ja tako postupio Primošten bi i danas bio bankrotirana općina bez budućnosti, a ja na nekoj terasi kukao kako sam htio, ali eto, drugi su bili jači.”

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI