Sanjin Strukic/PIXSELL

STIGLO POGORŠANJE VREMENA: Saznajte kada se vraća sunce!

Autor: dnevno.hr

Djelomično sunčano bit će u Slavoniji, Baranji i većem dijelu Dalmacije, a pljuskovi su mogući poslijepodne i navečer. Zapuhat će umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu sjeverozapadnjak, a prema večeri na sjevernom dijelu bura. Najviše dnevne temparature bit će između 24 i 30 stupnjeva. Povremeno s kišom bit će u noći i ujutro, a nakon toga slijedi razvedravanje.

U nedjelju zapadnu Hrvatsku očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegdje već u prvom dijelu dana, a češće navečer i u noći na ponedjeljak kada je lokalno moguće i izraženije nevrijeme, priopćeno je iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Djelomično sunčano bit će u Slavoniji, Baranji i većem dijelu Dalmacije, a pljuskovi su mogući poslijepodne i navečer. Zapuhat će umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu sjeverozapadnjak, a prema večeri na sjevernom dijelu bura. Najviše dnevne temparature bit će između 24 i 30 stupnjeva. Povremeno s kišom bit će u noći i ujutro, a nakon toga slijedi razvedravanje.

Lokalni pljuskovi, posebice na istoku Lijepe Naše očekuju se u ponedjeljak. Na sjevernom Jadranu bit će najsunčanije. Većinom će puhati umjeren sjeverni, a u Slavoniji sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu jaka, mjestimice i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu od 18 do 23 °C. Najviša dnevna većinom između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 29 °C

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.