Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Stier: ‘Možda su Ćorić i Jambo slični, ali sasvim sigurno se Andrej razlikuje od Milanovića’

Autor: T. P.

"Naš je koncept sljedeći - želimo da na nacionalnoj razini HDZ izađe na izbore i radimo partnerstva tamo gdje nam naši partneri mogu pridonijeti. Danas će biti rasprave", najavio je Plenković.

Politički tajnik HDZ-a i europarlamentarac Davor Ivo Stier izjavio je uoči zasjedanja najviših stranačkih tijela Predsjedništva stranke, Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora da HDZ uvažava članove i birače HSP AS-a.

“HDZ-u nije do političke trgovine. Gospodin Ćorić je nesretan i nervozan jer je vidio da mu s nama u HDZ-u ne pale ucjene. Shvatio je da je napravio veliku pogrešku kad je pomislio da može s nama trgovati. Možda su Pero Ćorić i Jambo slični, ali sasvim sigurno se Andrej razlikuje od Milanovića i on ne gradi trgovačku koaliciju”, rekao je Stier. Dodao je da nema ultimatuma, ali ima razgovora.

Novi predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, naglasio je pak da panike nema te da su današnja zasjedanja prvi sastanci takvog slijeda nakon izbora novog predsjednika.

“Naš je koncept sljedeći – želimo da na nacionalnoj razini HDZ izađe na izbore i radimo partnerstva tamo gdje nam naši partneri mogu pridonijeti. Danas će biti rasprave”, najavio je Plenković, piše tportal, a Stier je stavio naglasak na stranke koje njeguju ideje domoljublja.

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI