Photo: Patrik Macek/PIXSELL

‘Sramotno na kakve grane je spao SDP kad se bavi time tko s kime pije kavu’

Autor: hina

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u srijedu je opovrgnuo navode SDP-a da je “pio kavu” s bivšim zastupnikom SDP-a Zdravkom Ronkom te poručio predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću “neka provjeri svoje nepouzdane izvore”.

“Sramotno je na koje je grane spao SDP kad se bave tko s kime pije kave. Iako nismo politički istomišljenici, poštujem gospodina Ronka kao čovjeka, saborskog kolegu i poglavito kao hrvatskog branitelja”, rekao je Brkić za Hinu.

Što se tiče navodnog ispijanja kave,  istaknuo je kako do toga nikada nije došlo, poručivši Bernardiću neka provjeri svoje nepouzdane izvore.

SDP je u srijedu objavio kako od Ronka nisu drugo ni očekivali nakon što su saznali da je prije par dana sjedio na kavi s Brkićem.

SDP-ov saborski zastupnik Zdravko Ronko u utorak je zatražio brisanje iz te stranke, zajedno s 11 članova požeškog SDP-a, a zbog “urušavanja i sveopćeg razaranja stranke” koju, kako je rekao, na neronovski način provodi predsjednik stranke Davor Bernardić. Povratak u SDP, uvjetuje “odlaskom Bernardića i njegove klike”.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.