SDP-ova glasnogovornica TAJNO SNIMLJENA NA TRGU SVETOG MARKA! Citira Matiju Babića i otkriva što je savjetovala Zoranu Milanoviću da čini! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Zahvaljujući snimci javnost može vidjeti i kako glasnogovornica SDP-a citira Facebook objavu suvlasnika Indexa Matije Babića o 'pravim veteranima' koji je poznat po svojim izljevima mržnje upućenima braniteljima!

Emisija ‘Bujica’ donosi eksluzivnu snimku snimljenu za vrijeme braniteljskog prosvjeda snimljenu na Markovom trgu 29. svibnja. SDP-ova glasnogovornica Danica Juričić-Spasović glavna je akterica skrivene kamere. Uz glasnogovornicu SDP-a na snimci se prikazuju i novinarka Nove TV Tatjana Krajač, novinarka Foruma Sandra Bartolović i novinar RTL televizije Petar Panjkota.

Naime, kako je vidljivo na snimci Milanovićeva glasnogovornica dogovara razmjenu informacija s RTL-ovim novinarom!

”Što s Karamarkom? Od vas čekam izjave. Kad saznaš nešto, javi mi”, poručuje SDP-ova glasnogovornica novinaru RTL-a.

get_img

Osim toga, u snimci se čuje i kako novinarke posprdno komentiraju ulogu Kolinde Grabar Kitarović u braniteljskom prosvjedu i to s Milanovićevom glasnogovornicom.

Zahvaljujući snimci javnost može vidjeti i kako glasnogovornica SDP-a citira Facebook objavu suvlasnika Indexa Matije Babića o ‘pravim veteranima’ koji je poznat po svojim izljevima mržnje upućenima braniteljima, a objavljenu 28. svibnja u 22:44 sata!




“I pozdrav svim pravim veteranima za koje je rat završio prije 20 godina, uz vas smo u ove teške dane. Žao mi je što morate ovo prolaziti, žao mi je što se ova grupa Klemmovih i Vasinih kokošara lažno predstavlja, žao mi je što vas sramote. Znajte da je čitava normalna Hrvatska uz vas i da ćemo bez obzira na ovu bandu uvijek poštovati ono što ste Hrvatskoj dali”, naveo je Babić.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.