Marko Lukunic/PIXSELL

ŠPRAJC OPET U ‘ELEMENTU’: Slučaj ministrice Juretić najbolje govori koliko opasne ove vrućine mogu biti

Autor: M. B.

''Koliko mogu biti opasne ove vrućine, pogotovo ako se ne držite liječničkih savjeta govori i slučaj ministrice Bernardice Juretić'', kaže Šprajc.

Urednik RTL Direkta Zoran Šprajc i ovaj je put prokomentirao aktualnu temu na svoj način. Naime, komentirao je izjavu ministrice Bernardice Juretić kako će Vlada od 1. rujna ispuniti obećanje o 1000 eura za svako novorođenče.

”Koliko mogu biti opasne ove vrućine, pogotovo ako se ne držite liječničkih savjeta govori i slučaj ministrice Bernardice Juretić.

Ona je, naime, u Jutarnjem listu izjavila kako će Vlada od 1. rujna ispuniti obećanje o 1000 eura za svako novorođenče.

Dakle, Vlada koja ne da je tehnička vlada, nego nije čak ni tehnička, više neka fikus Vlada, a ona fikus ministrica koju je zajedno s Vladom srušio i Hrvatski sabor i stranka koja je dovela i nju i Vladu, dakle, po fikus ministrici ta će fikus Vlada bez Sabora i bez ikakvog legitimiteta, Vlada  koja još nije isplatila ni sve studentske stipendije za prošlu godinu, e baš će ta Vlada 11 dana prije izbora bebama odjednom početi dijeliti milijune pod jastuk.

I sad vi nemojte slušati upozorenja o toplinskom udaru”, rekao je Šprajc.

 




Autor:M. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.