Screenshoot/RTL

ŠPRAJC OPET U ‘ELEMENTU’: Još jedino moja tetka nije bila ministrica

Autor: dnevno.hr

''E sad, kako su mediji tijekom dana objavljivali svašta, u tim spekulacijama još jedino moja tetka nije bila ministrica, glasnogovornik HDZ-a okupljenim novinarima je precizirao kako se trebaju informirati iz samo jednog portala koji je očito imao najbolji pristup Plenkovićevom šalabahteru'', rekao je Šprajc.

Urednik RTL Direkta Zoran Šprajc svojim komentarom o objavi imena ministara u novoj Vladi ponovno je nasmijao javnost.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

”Konačno znamo kako će izgledati nova Vlada Andreja Plenkovića, ali ne zahvaljujući tome što je to objavio Andrej Plenković jer on nije objavio ništa, nego se pozvao na medije koji su objavljivali svašta.

Cijela Hrvatska večeras je čekala da Andrej Plenković ispuni svoje obećanje od jutros i službeno objavi imena ministara u svojoj Vladi. Iz HDZ-a su čak dolazile informacije da će Plenković pred novinare izaći sa svim svojim ministrima koji su cijeli dan dolazili i odlazili iz središnjice HDZ-a.

I kad je Plenković oko 19 i 30 konačno stao pred novinare, stao je sam i nije objavio ništa osim da je sastavio Vladu, a na pitanje kako mu izgleda Vlada, novinare je uputio na medije, tj. druge novinare.

Dakle, Plenković je jutros, kad nam je bacio udicu rekao: “Poslije ćemo. Danas će biti pravih izjava pa da ne improviziramo jutros. Imamo još neke konzultacije, sve ću vam reći na vrijeme. Imamo sve, sve se zna, samo ću vam ja reći kad dođe vrijeme”, poručio je.

I Plenković večeras kad smo se na udicu upecali. Na pitanje tko su novi ministri, odgovorio je: “To ćemo obaviti sutra, ali čini mi se da je u medijima već sve, tako da nema potrebe da ja sada nabrajam ministre.”

E sad, kako su mediji tijekom dana objavljivali svašta, u tim spekulacijama još jedino moja tetka nije bila ministrica, glasnogovornik HDZ-a okupljenim novinarima je precizirao kako se trebaju informirati iz samo jednog portala koji je očito imao najbolji pristup Plenkovićevom šalabahteru”, rekao je Šprajc.

Autor: dnevno.hr