SPLITSKI RESTORAN ZGROZIO BIZARNIM OGLASOM ZA POSAO: Traže zgodnu curu, ali to nije jedini uvjet

Autor: I.Delić

Bizaran oglas zgrozio je javnost.

Oglas jednoga splitskog restorana izazvao je lavinu burnih reakcija u Hrvatskoj, a ponajviše u splitskoj javnosti jer sve je samo ne uobičajen. Naime, vlasnik restorana zatražio je zgodnu mladu djevojku, ali to nije jedini kriterij kojega potencijalna zaposlenica mora ispuniti već bi dotična trebala gola ležati na stolu.
Pravu buru na društvenim mrežama izazvao je jedan oglas putem kojeg splitski sushi bar traži – stalak na stolu. Međutim, ne radi se o bilo kakvom stalku za sushi već o – obnaženom ženskom tijelu. Oglas glasi ovako:
-Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu, pa se odlazi u backstage dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno gola/intimni dijelovi mogu biti pokriveni naljepnicama i listićima. Uvjet je naravno izuzetno zgodna hostesa.

Autor:I.Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.