Petar Glebov/PIXSELL

SMIJENJEN I ODLAZI IZ TEVE: Što se to događa s bivšim premijerom Oreškovićem?

Autor: dnevno.hr

Inače, ova izraelska kompanija je najveći proizvođač generika, a na američkom tržištu ima problema s lijekom Copaxone. Navedeni lijek se koristi pri usporavanju simptoma multiple skleroze

Početkom slijedećeg mjeseca bivši premijer Tihomir Orešković  odlazi iz Teve. Planira li možda povratak u Lijepu Našu za sada se ne zna, kao ni kuda odlazi.

Večernji list prenosi kako navode njegovih kolega iz Plive, koja je članica Teve grupe, kako Orešković sigurno ima dobar plan za novo radno mjesto.

Podsjetimo, bivši premijer je smijenjen nedavno s pozicije potpredsjednika za poslovnu efikasnost na kojoj je bio nešto manje od godinu dana.

Smjena Tihomira Oreškovića tumači se i kao otkaz. Valja spomenuti i kako navedena tvrtka u posljednje vrijeme smanjuje broj zaposlenika.

Inače, ova izraelska kompanija je najveći proizvođač generika, a na američkom tržištu ima problema s lijekom Copaxone. Navedeni lijek se koristi pri usporavanju simptoma multiple skleroze.

Kare Schultz je prije neki dan izabran na čelo Teve te neki smatraju kako je i to utjecalo na Oreškovićev odlazak. Je li bivši premijer dao otkaz ili je smijenjen, te što planira u budućnosti, pokazat će vrijeme.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.