Petar Glebov/PIXSELL

Slobodna Hrvatska kontra Živog zida: ‘Skandalozno su izdali principe koaliranjem s Jurom Martinovićem’

Autor: T. P.

"Danas se na listama koalicije Živog zida nalaze baš onakvi protiv kojih smo se borili godinama, a sada će ući u Sabor preko Živog zida", tvrde iz Slobodne Hrvatske.

Iz redova Slobodne Hrvatske stigla je reakcija, ponukana iznenadnim zbivanjima i medijskim natpisima o Živom zidu i njihovim članovima na listama, a osobito činjenicom da ista stranka koalira s Jurom Martinovićem iz stranke Promijenimo Hrvatsku, osobom koja je kupila ovršenu nekretninu na dražbi, i to od klijenta svog poslovnog partnera. Upravo to, kako navode iz Slobodne Hrvatske, smatraju vrhunaravnim skandalom i izdajom svakog principa na kojemu se gradila stranka Živi zid:

“Na prošlim izborima dok smo bili Živi Zid falilo nam je oko 400 glasova za jedan mandat što je manje od jednog glasa po biračkom mjestu. Naša lista nije se puno promijenila samo sada idemo pod imenom Slobodna Hrvatska, kao što vidite iz ove slike svega je JEDAN od 14 živozidaša ostao u 8. jedinici dok je DESET prešlo u Slobodnu Hrvatsku.

Danas se na listama koalicije Živog zida nalaze baš onakvi protiv kojih smo se borili godinama, a sada će ući u Sabor preko Živog zida! Pa su tako prvi na listama ŽZ, odnosno koalicije Jedina opcija odvjetnik Juro Martinović koji je prevario i kupio stan svog klijenta na dražbi, i njegov prijatelj Ivica Mišić – oba su odmah po ulasku u Sabor otišli iz MOST-a i držali potporu Karamarku! Kako ne bi prošli takvi ljudi, a vi mislili da glasate za ŽZ, dobro pogledajte kome točno ide vaš glas u vašoj jedinici”, zaključuju iz Slobodne Hrvatske.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.