Instagram

SLAVLJE U SANADERA: Mirjanin rođendan proslavili u Italiji na jahti!

Autor: A.P.

Navela je i kako je obitelj Sanader u nekoliko dana obišla gradove na obali. Osim toga, Sanaderi su uživali u moru, suncu i talijanskim specijalitetima na ruti Amalfi-Palermo-Capri.

Prošlog tjedna je krstarenjem po talijanskoj obali obitelj Sanader proslavila rođendan Mirjane Sanader. Mirjani je rođendan bio 25.srpnja.

Petra Sanader se putem Instagrama proslavila slavljem. Navela je i kako je obitelj Sanader u nekoliko dana obišla gradove na obali. Osim toga, Sanaderi su uživali u moru, suncu i talijanskim specijalitetima na ruti Amalfi-Palermo-Capri.

Sanader girls dancing at my mom’s Bday last week, while boys DJ-ing in the background ???????????????? #gettingdrunkwithparents #partytime #goodtimes #foreveryoung #familygoals

Fotografiju objavljuje Petra Sanader (@petrasanader)

Dio proslave ženskog dijela obitelji Petre, Brune i Mirjane vidi se na fotografijama, a tek na jednoj se vidi glava obitelji Ivo Sanader. Na Instagramu je Petra pokraj fotografija napisala: “ženski dio obitelji Sanader pleše na maminom rođendanu prošlog tjedna, a dečki su DJ-evi i puštaju muziku u pozadini”.

Podsjetimo, Ivo Sanader unatoč svim procesima koji se protiv njega vode nema nikakvih pravosudnih prepreka za putovanja izvan Hrvatske.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.