Jurica Galoic/PIXSELL

Sladoljev: Ispričavam se ako sam USPOREDIVŠI RAT I KORUPCIJU ikoga povrijedio

Autor: D. K.

"Iskusio sam oba zla. Znam što su ratne "ogrebotine", kaže Sladoljev

Nakon što je u razgovoru za naš portal poznati zviždač i imunolog, ali i hrvatski branitelj, dr. Srećko Sladoljev istaknuo, između ostaloga, da je ‘rat Hrvatsku samo ogrebao, dok ju je politička korupcija unakazila, te da će doći drugi koji će više cijeniti ovaj komadić raja’, neki su mu, u komentarima ispod teksta, zamjerili na tvrdnji da je ‘rat Hrvatsku samo ogrebao’.

U svojem nedavnom postu na Facebooku Sladoljev je pojasnio da izgovorenim riječima nije nikoga želio uvrijediti.

”Ispričavam se ako sam intervjuom ikoga povrijedio usporedivši rat i korupciju. Iskusio sam oba zla. Znam što su ratne “ogrebotine”.

U jesen 1992. godine pala je Vlaštica. Služio sam u prvom ešalonu saniteta za ispomoć 4. gardijskoj brigadi. Unesrećene smo ubacivali kroz mali otvor na krovu oklopljenog 12-točkaša sklepanog u splitskom Škveru i odvozili do sanitetskog vozila.

Geler Mu je raznio korijen nosa. U očnim dupljama nisam vidio žive oči. Nije pitao za penziju! Nije zapomagao niti plakao! Tiho je spomenuo kćeri koje više nikada neće vidjeti”, napisao je dr. Srećko Sladoljev na Facebooku te je podijelio link našeg teksta: ‘Rat je Hrvatsku samo ogrebao, politička korupcija unakazila! Doći će drugi koji će više cijeniti ovaj komadić raja’.

Autor:D. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.