Photo: Igor Soban/PIXSELL

Skriveni ‘dragulj’ najmoćnijeg Plenkovićeva ministra: Ovo ne bi smjeli niti čitati

Autor: dnevno.hr

Daleko od očiju javnosti drži ministar financija Zdravko Marić svoju ljupku suprugu Natašu, koju tek povremeno pokaže na kakvom javnom druženju. Ali ne odlazi Marićeva supruga na domjenke i druga protokolarna politička zbivanja tako često, kao što je se u pratnji supruga može vidjeti na sportskim događanjima.

O svojoj boljoj polovici Marić rijetko progovara, no jedne je prilike otkrio kako su dugo godina bili prijatelji, a tijekom studija u Zagrebu njihovo prijateljstvo poprimilo je novu dimenziju. Bračni par upoznao se tijekom srednje škole, u rodnom Slavonskom Brodu, a prije toga godinama su prijateljevali. Danas pak imaju dvoje djece, kćer i sina.

Supruga Nataša inače  je od 2007. zaposlena u zagrebačkoj tvrtki Igepa-plana d.o.o. koja se bavi distribucijom papira te prima plaću  plaćom od 17.344,05 kuna bruto, odnosno 10.000 neto, plus  još 2.751,30 kuna mjesečnog prihoda od imovine i imovinskih prava.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.