hrvatska košarkaši slavlje

Skandalozno: Ivan Šuker svojom zastrašujućom pojavom umalo zasjenio slavlje hrvatskih košarkaša!

Autor: Damir Palmeta

Ivan Šuker je bezobzirno iskoristio svoju funkciju predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, kako bi se, u trenutku velike radosti, ubacio među naše dečke, kao da je on najzaslužniji za njihovu veliku pobjedu.

Nakon što su naši zlatni košarkaši uspjeli izboriti plasman na Olimpijske igre poslije rijetko viđene drame u hitchcockovoj režiji i velike pobjede nad Italijom u Torinu, raspukla se brana emocija ne samo među našim dečkima i stručnim stožerom u Italiji nego i u domovima diljem Lijepe naše, gdje su hrvatski navijači slavili taj veliki uspjeh. Čak ni naš nadahnuti trener, inače emotivni i uvijek temperamentni Aco Petrović nije želio susprezati svoju radost, pa je u svom stilu profesorski spustio Talijanima:’Mislim da sam ih taktički uneredio’!

I doista to što je Petrović napravio svom talijanskom kolegi s pravom se može nazvati uneređivanjem, no, to što je na sportskom terenu naš trener napravio svom protivniku, nije ništa u usporedbi što je HDZ-ovac Ivan Šuker, inače predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza, napravio hrvatskim navijačima u zemlji i inozemstvu. Naime, veliko slavlje hrvatskih košarkaša u svlačionici, gotovo je pomutila zastrašujuća pojava Ivana Šukera koji je bezobzirno iskoristio svoju funkciju predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, kako bi se ubacio među naše dečke, kao da je on najzaslužniji za taj ogroman uspjeh. Da je kompromitirani bivši Titov omladinac i HDZ-ov vojnik partije imao imalo obraza, ne bi svojom glomaznom pojavom kvario veselje naših košarkaša, ali ni radost hrvatskih građana zbog tog blistavog sportskog uspjeha.U tom trenutku niti jednom političaru, a pogotovo kompromitiranom Šukeru nije bilo mjesta u našoj svlačionici.

Svima je pun kufer politike, pogotovu one u kojoj godinama aktivno sudjeluje gospodin Ivan Šuker. Baš kao što bi rekao legendarni Boris Dvornik u Velom Mistu.:Neću politiku u moju butigu’!

Autor: Damir Palmeta

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI