SKANDALOZNO Novinar N1 televizije pokušao saborskom zastupniku prišiti dijagnozu paranoje, ali Pernar ga ‘zgazio’ mirnoćom!

Autor: Z. K.

Profesionalni novinar ili psihijatar? Unutar novog svjetskog poretka

Svatko tko želi na licu mjesta pogledati kako ‘režimski’ novinar N1 televizije gotovo skandalozno regularno izabranom saborskom zastupniku Ivanu Pernaru silom želi prišiti dijagnozu paranoje,  iako je samo novinar, zastrašujuće naućenim psihološkim metodama manipulacije javnosti, neka pogleda sljedeći intervju!

Naime, saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar na CNN-ovoj televiziji N1 gostovao je u emisiji Pressing, novinara Petra Štefanovića gdje je Pernar pokušao objasniti političku filozofiju svoje stranke te se obraniti od mnoštva medijskih konstrukcija koje se slijevaju na njihovu stranku u posljednje vrijeme.

Ivan Pernar nasuprot vidno ‘izgubljenog’ novinara koji pod gubitkom argumenata Pernara pokušava proglasiti paranoikom, djeluje potpuno mirno tako da je ovaj intervju savršen prikaz stvarnosti – borba režimskog sustava koji pod Pernarovom mirnoćom, ali i istinom koju je Pernar izgovorio, jednostavno gubi tlo pod nogama pa onda grize i udara kao zvijer u kavezu.

Bez obzira na to što mnoštvo mislilo o Pernaru, dvije su činjenice. Hrvatski narod tog je čovjeka izabrao u Hrvatski sabor, a druga je da je Pernar govorio svoje viđenje svijeta istinu, a novinar kao i ostali hrvatske mediji tu su se posve pogubili, (jer tko je još vidio da netko misli) pa je na vidjelo izašla cijela istina – čitav sustav radi zajedno s ciljem diskreditiranja istine i napada na sve one koji drugačije razmišljaju.

Kako drugačije objasniti situaciju u kojoj običan novinar saborskog zastupnika naziva paranoikom samo zato što se suprotstavio mainstream mišljenju ili bolje rečeno njihovom režimskom prikazu stvarnosti! Probudite se, pogledajte intervju i poseban fokus stavite na ‘ponašanje’ novinara koji u možda jedinstvenoj prilici daje prikaz okovane individue koja napada kad ne zna kako pristupiti ‘drugačijem’ unutar ove bijesne politike jednoumlja.




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.