Goran Kovacic/PIXSELL

SKANDAL U STUDENTSKOJ MENZI! Povjerenstvo ‘presudilo’: Studenti se nisu otrovali hranom

Autor: M.M.

Grašak iz menze, pretpostavlja se, prouzrokovao je proljev, povraćanje i druge probavne probleme kod svih koji su ga konzumirali prekjučer u Barbakanu.

Nema indicija o mogućem masovnom trovanju studenata u restoranu “Barbakan”, zaključak je Povjerenstva za kontrolu studentske prehrane koje je jutros hitno sazvalo sastanak nakon brojnih pritužbi studenata na probavne tegobe koje su im se javile nakon konzumacije hrane u navedenoj studentskoj menzi.

Da bismo mogli govoriti o masovnom trovanju, potrebno je “izolirati” jednu namirnicu kao poveznicu među oboljelima, a druga potrebna stvar jest liječnički dokaz. U ovom slučaju nemamo ni jedno ni drugo, stoga se najvjerojatnije ipak radi o crijevnoj virozi, rekao je za  Antenu Zadar Ante Klanac, član Povjerenstva i predstavnik menze

Podsjetimo, Facebook stranica Sveučilišta u Zadru od srijede je zatrpana pritužbama ogorčenih studenata koji su se otrovali nakon obroka u studentskoj menzi Barbakan i zaradili probavne tegobe zbog kojih su potražiti liječničku pomoć, piše zadarski.hr

Grašak iz menze, pretpostavlja se, prouzrokovao je proljev, povraćanje i druge probavne probleme kod svih koji su ga konzumirali prekjučer u Barbakanu.

“Mi više tamo ne jedemo!”napisala je studentica Jelena.

“Ta menza je sramota, ne znam kad san izašla od tamo bez nekih simptoma. Čisto sumnjam da je tako u zagrebačkim menzama”, dodala je njezina kolegica Barbara.

Zbog problema u menzi javilo se više od 40 studenata, a zbog incidenta u tijeku je sastanak studentskog povjerenstva za kontrolu prehrane i odgovornih u menzi.




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.