Patrik Macek/PIXSELL

SJEDNICA SABORA! Pernar: ‘Hanžeković je delegat Sotone koji dolazi iz pakla, njegove novine su mi dno dna’

Autor: dnevno.hr

Mostov prijedlog je da Državna revizija nadzire poslovanje središnje banke.

U Saboru se nastavlja rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o Hrvatskoj narodnoj banci.

Mostov prijedlog je da Državna revizija nadzire poslovanje središnje banke i da se o redovitom izvješću HNB-a glasuje u Saboru, umjesto da se, kao do sada, samo prima na znanje.Ivan Pernar je, kao što je već običaj, pričao o masonima.

12.27 Ivan Pernar je se ponovno dotaknuo masona u Vladi.

“Nevjerojatno je koliko često Marijan Hanžeković –  taj delegat Sotone koji dolazi iz pakla dolazi na dnevni red u Saboru”, kazao je Pernar.

“To je istina, on je prodao dušu vragu. Čovjek je mason. Napadi Hanžekovića na Grmoju i Most dolaze iz same dubine pakla. To čudovište nema pravo nas maltretirati i navoditi nas na pogrešne stavove i mišljenja”, kazao je Pernar i dodao kako su Hanžekovićeve novine dno dna.

10.00 Maras je poručio Grmoji

“Samo nastavite tako. Vi ste skroman čovjek, to se vidi na vama”, kazao je Maras i dodao  da ne vjeruje svemu što pročita po portalima te da će mu rado proslijediti svoj životopis.




9.57 – “Hvala vam na podršci i što držite suverenističku politiku. Ne želimo dirati u neovisnog HNB-a. Mi sebi ne umišljamo da možemo analizirati transparentnost HNB-a kao što si ne umišljamo da možemo biti ministri poduzetništva bez dana iskustva u realnom sektoru”, kazao je Nikola Grmoja.

9.43  – Peđa Grbin  kazao je kako Vlada provodi poreznu reformu koja će uništiti hrvatske građane, a posebno turizam.

“Ova rasprava je zapravo dimna zavjesa”, kazao je Grbin.




9.34 – Maras je kazao kako porezna reforma povećava plaće ljudima u HNB-u za 4.000 kuna  “Nakon jučerašnje rasprave stječe se dojam da je većina klubova za promjene Zakona. Trebali bismo imati više uvida u to što se dešava u HNB-u, ali ovo nije trenutno najvažnija stvar u Hrvatskoj. Građani od nas više očekuje raspravu o monetarnoj reformi i poreznoj reformi koja je nepravedna”, kazao je Maras.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.