Facebook

ŠIRI SE JAVNI APEL: ‘Moja prijateljica i njezina sestra su brutalno pretučene, a državi je ovo lakša tjelesna ozljeda!’

Autor: T. P.

Apel šokirane žene prenosimo u cijelosti.

Na Facebook stranicama Vlade Dijana Tičić objavila je apel za pomoć uz nekoliko šokantnih fotografija uz koje upozorava na na slučaj brutalnog napada na svoju prijateljicu i njezinu sestru, žene čiji je zlostavljač i dalje na slobodi. Uz to, njihove su brutalne ozljede od strane institucija prozvane “lakšim tjelesnim ozljedama”.

Apel šokirane žene prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, moja prijateljica i njena sestra su brutalno pretučene, a pod pretučene mislim na kopanje očiju, gušenje, muške udarce u glavu, čupanje i grebanje – i nakon takve traume koju im je priuštio jedan “gospodin”, odu pune nade na hitnu i policiju jer oni im moraju pomoći, jer su oni tu za narod, jel tako? E pa te sve fizičke traume koje su one doživjele vi zovete lakše tjelesne ozljede (…) Molimo za bilo kakvu pomoć, jer državi je ovo lakša tjelesna ozljeda, a on je slobodan! Nikakvo opravdanje ne postoji za ovo! Ti si muškarac? Ti si nula (…) Pokrenimo se svi, postoji još takvih žena, moramo poduzeti sve što možemo.”

Capture

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.