: Patrik Macek/PIXSELL

SINČIĆ ZAGRMIO: Iza napada na Živi zid stoje HDZ i Milijan Brkić!

Autor: A.p.

''Postoji samo jedan Živi zid i jedan predsjednik, a to je Ivan Vilibor Sinčić. Ovo je pobjeda nad paraobavještajnim strukturama koje su htjele oteti našu stranku'', poručio je Sinčić.

U petak je ispred Sabora Ivan Vilibor Sinčić održao konferenciju za novinare.

”Danas smo dobili rješenje Ministarstva uprave. Odbija se zahtjev Siniše Gabrića za promjenu sjedišta i osoba ovlaštenih za zastupanje Živog zida. Utvrđeno je da sjednica izvanredne Skupštine nije valjano sazvana, na temelju toga se ni odluke donesene na istoj ne smatraju valjane. Postoji samo jedan Živi zid i jedan predsjednik, a to je Ivan Vilibor Sinčić. Ovo je pobjeda nad paraobavještajnim strukturama koje su htjele oteti našu stranku”, poručio je Sinčić.

”Zadovoljan sam rješenjem, nećemo se mnogo osvrtati više na ovakva podmetanja. To je bila skupština organizirana pred izbore, da se uvede pomutnja među naše birače i da se pokuša poslati poruka da je više Živih zidova. Taj je projekt propao, pravno ćemo goniti sve odgovorne. Iza toga stoji HDZ i Milijan Brkić, koji su orkestrirali ovaj napad”,  naglasio je Sinčić.

Čelnik Živog zida rekao je i kako je njihov odvjetničku ured podnio prijavu protiv Brkića.

Autor:A.p.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.