Slavko Midzor/PIXSELL

SINČIĆ PORUČIO: Nećemo ulaziti u koaliciju ni s kim

Autor: M.B.

''Borit ćemo se da se provodi program koji je dobio glasove i mandate stoga nudimo pomoć u oporbi'', rekao je Sinčić i dodao kako je građanima dosta odugovlačenja.

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za medije u ponedjeljak poručio je kako neće ulaziti u koalicije s SDP-om ni s HDZ-om.

”Borit ćemo se da se provodi program koji je dobio glasove i mandate stoga nudimo pomoć u oporbi”, rekao je Sinčić i dodao kako je  građanima dosta odugovlačenja.

”Moramo konstituirati Sabor i dati maksimalnu stručnost, da se podigne standard građana. Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalicija će se dogoditi u ovom ili sljedećem sazivu. Ja je ne prizivam, to bi bilo nešto najgore u povijesti”,  rekao je Sinčić.

”Kolega Runtić ne dolazi na sastanke, ne javlja se, ne znamo što je s njim. Postavili smo ga na listu, eto, htio bih da dođe, on je član Živog zida i dalje, pozivamo ga da razgovaramo kako bi mogli zastupati ono za što je na izbore dobio povjerenje. Naša vrata su mu otvorena”,  kazao je Sinčić komentirajući “pobunu” u Živom zidu.

”Zbog programa sam napustio Most, oni danas ucjenjuju ljude, mi danas nećemo biti takvi. Spremni smo danas pomoći vladi koja bude. Uzalud naklapanja o tome da želimo surađivati s Most-om ”, kazao je Ivan Lovrinović, prenosi 24 sata. 

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.