Patrik Macek/PIXSELL

Sinčić otkrio stav Živog zida: ‘Nećemo potpisivati ni smjenu Petrova, ni postavljanje Jandrokovića’

Autor: dnevno.hr

'Nađemo li se u situaciji da HDZ i HDZ 2 (Most) i treći put krenu sastavljati Vladu, onda za ovu zemlju zaista nema nade', poručio je Sinčić

Ivan Vilibor Sinčić na svojem je Facebooku komentirao novu krizu vlade i otkrio stav svoje stranke po pitanju  glasovanja  u Saboru sljedećega tjedna.

“Živi zid neće potpisivati ni smjenu Petrova, ni postavljanje Jandrokovića na mjesto predsjednika Sabora.
U cirkusu koji su izazvali već drugi puta u nekoliko mjeseci, Most i HDZ će morati sami manevrirati.

Nađemo li se u situaciji da HDZ i HDZ 2 (Most) i treći put krenu sastavljati Vladu, onda za ovu zemlju zaista nema nade.

Vjerujem da je Živi zid sa svoja 3 zastupnika u ovih nekoliko mjeseci napravio više za Hrvatsku negoli Most sa svojih 15 zastupnika i 4 ministra.

Vjerujem da ćemo raščistiti Imunološki, do zadnjeg daha ćemo braniti naš Zakon o oporezivanju banaka, borili smo se protiv Ovršnog zakona i Zakona o porezu na nekretnine koji je Most svesrdno podržavao. Lex Agrokor da i ne spominjem”, napisao je Sinčić

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.