Živi zid

Sinčić o mogućim rješenjima: ‘Moguće je i da Most nastavi suradnju s Brkićem!’

Autor: T. P.

Sinčić je dodao da članovi Živog zida neće sudjelovati u preslagivanjima i da je Most pokazao da s takvim strankama ne treba koalirati.

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na N1 televiziji prokomentirao je recentna zbivanja na relaciji Most – HDZ, naglasivši da je moguće mnogo opcija.

“Sve je moguće, moguće je da Tomislav Karamarko padne u Saboru, a moguće je da Most s Milijanom Brkićem nastavi suradnju, to ćemo još vidjeti”, smatra Sinčić to dodaje:

“Karamarko je trebao sam shvatiti u kakvoj situaciji se nalazi”, tvrdi Sinčić te ističe da Karamarko u ovoj situaciji sa suprugom ne može braniti interese Hrvatske i Ine.

“Most je promijenio priču, prvo su rekli da će pričekati odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, a sad obrat. Mislim da su shvatili da je priča više manje gotova”, rekao je Sinčić za N1. Prema njegovu mišljenju, bez obzira na to koji se dužnosnik nađe u takvoj situaciji, trebalo bi ga smijeniti. Dodao je da sve ovisi o Saboru koji je postao “automat za zakone”.

“Sve što se događalo s Mostom je puno obrata, možda predsjednica pozove Petrova pa se sve promijeni, ne moramo se bojati boriti protiv tako nečega, moramo se boriti protiv korupcije”, kaže Sinčić koji je dodao da članovi Živog zida neće sudjelovati u preslagivanjima i da je Most pokazao da s takvim strankama ne treba koalirati.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.