Slavko Midzor/PIXSELL

Sinčić ne može registrirati svoju novu stranku jer bi mogla izazvati veliku zabunu u javnosti!

Autor: M.B.

Naime, u svom obrazloženju navode da bi registracija novoosnovane političke stranke pod nazivom Živi zid-Ivan Vilibor Sinčić, zbog jasnog nerazlikovanja po nazivu i povezivanju s već registriranom političkom strankom.

Ministarstvo uprave odbilo je zahtjev Ivana Vilibora Sinčića za osnivanjem nove stranke Živi zid-Ivan Vilibor Sinčić, piše Jutarnji list.

Naime, u svom obrazloženju navode da bi registracija novoosnovane političke stranke pod nazivom Živi zid-Ivan Vilibor Sinčić, zbog jasnog nerazlikovanja po nazivu i povezivanju s već registriranom političkom strankom, kako po nazivu, tako i po osobi ovlaštenoj za predstavljanje i zastupanje, ali i adresi sjedišta, mogla izazvati zabunu u javnosti, a sudjelovanjem u pravnom prometu treće osobe dovesti u zabludu.

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.