Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

SINČIĆ GROMOGLASNO PORUČIO: ‘Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla’

Autor: A.P.

Zastupnik Živog zida kaže kako je na početku bio silno tužan, a danas je na to gleda s pozitivne strane jer je Živi zid nakon svega dobio novu priliku.

Ivan Vilibor Sinčić devet dana prije raspuštanja Sabora javno se osvrnuo na protekli mandat. Svojim je pratiteljima putem Facebooka jedini zastupnik Živog zida u Saboru otkrio kako se osjećao kad je ušao u Sabor. Zastupnik Živog zida kaže kako je na početku bio silno tužan, a danas je na to gleda s pozitivne strane jer je Živi zid nakon svega dobio novu priliku.

“Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji. Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku”, napisao je Sinčić.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Bio sam silno tužan prošle izbore kada nitko od mojih suboraca nije sa mnom ušao u Sabor.
Biti sam je najgora sudbina. Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla.

Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji.

Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku.

Oduvijek znam da nas vodi netko moćniji od ljudi i da prije ili poslije mora sve završiti dobro.

Hvala vam što ste ostali uz nas sve ove mjesece, što ste vjerovali u mene. Idemo zajedno u bitku života, stoji u objavi. 

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI