Screenshot

SIN MARE TOMAŠEVIĆ ŠOKIRAO STATUSOM, PA GA OBRISAO! ‘Izbavio si njeno srce iz okova gorčine!’

Autor: dnevno.hr

Nakon što je Državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv Požeško-slavonskog župana zbog premlaćivanja supruge, podsjetimo, dogodio se posve neočekivani obrat

Silvio Tomašević objavio je status na Facebooku u kojem zahvaljuje Bogu što je njegova majka povukla optužbe za obiteljsko nasilje protiv supruga Alojza Tomaševića.
Zahvaljuje Bogu što je spasio dušu njegove majke te izbavio njezino srce iz okova gorčine, pritom očito aludiravši na njezino povlačenje svih optužbi protiv nasilnog supruga, a status je ubrzo izbrisao.

Nakon što je Državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv Požeško-slavonskog župana zbog premlaćivanja supruge, podsjetimo, dogodio se posve neočekivani obrat– Mara Tomašević odustala je od kaznenog progona supruga. Ona je jučer u prijepodnevnim satima došla na sud i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv HDZ-ovog župana. Rekla je da nije zainteresirana za kazneni progon.

(VIDEO) Tomaševićev sin u bizarnom videu tvrdi da mu se Bog obratio SMS-om, evo poruke!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.